Svet-Stranek.cz
Každý člověk dokáže zázrak, ale musí tomu věřit !
Studio kreativní tvorby v Třeboni

aktuality a novinky:Každý člověk dokáže zázrak, ale musí tomu věřit !

aktuality a novinky

11.09.2012 Doučování dětí , které mají problémy jako dyslexie, dysgrafie atd.

Vážení rodiče,

přemýšleli jste nad některou z následujících otázek?
Proč se naše dítě netěší do školy?
Proč se neučí tak, jak bychom si přáli?
Proč nedokáže psát úhledně?
Proč je tak roztěkané a neklidné?
Proč zlobí?
Máme se smířit s jeho špatnou výslovností?



Uvítali byste konzultaci, kde bychom společně hledali odpovědi a následné řešení? Ocenili byste individuální přístup a odbornou péči věnovanou Vašemu dítěti?

Pokud ano, kontaktujte nás na telefoním čísle : 731378066 a domluvte si úvodní konzultaci zdarma.

08.09.2012 seminář s názvem jak si správně přát

Detaily akce:
Jak si správně přát, Přejte si jednoduše, ale úspěšně!, Pravidla pro šťastnou lásku

Program: „Úspěšně si přát" patří k nejefektivnějším metodám, jak náš život zvládat s lehkostí a jak jej pozitivně změnit tak, abychom se dostali
blíže k našim cílům.

Seminář odpoví na tyto otázky: Jak se naučit přát si? Jak si přát správně? Jak poznám svá podvědomá přání? Co brání mým vědomým přáním? Jak to mohu změnit? Jak se zbavit svých pochyb? S sebou psací, malovací potřeby a blok.


Cena: 990 Kč sedmihodinový seminář v Třeboni.

PŘIHLÁŠENÍ NA KURZY A SEMINAŘE

Kurzy a semináře si můžete rezervovat u každého semináře či kurzu v přihlášce dále přihlášku najdete v kontaktech.V přihlášce uveďte, prosím své jméno, adresu, kontaktní telefon, popř. e-mail, datum narození, název a termín Vámi vybraného kurzu.

Úhrada kurzovného
Přihláška na všechny kurzy a semináře je platná po zaplacení celé platby na účet : 107-3164210227 / 0100 v případě, že se seminář, nebo kurz bude muset přesunout, nebo se nebude konat, peníze vracíme, nebo po domluvě přesuneme na jinou akci, nebo termín.

28.08.2012 Andělská terapie

Andělská terapie

Pokud jste se dostali až sem, není to náhoda, ale hledáte pomoc, pokud jste ji nanašli na těchto stránkách jsem tu pro vás a společně budeme hledat řešení.

Andělé jsou tu mezi námi, dokonce dnes dříve než kdy jindy. Andělé jsou zde, aby nás učili, že Boží láska je ve všem a všude kolem nás. Jsou tu, aby nás vyléčily ze strachu, bolesti, smutku, jsou mocnými léčiteli a my s nimi můžeme spolupracovat. Čím více budeme Anděly zvát do svého života, tím lehčeji se nám bude žít. Léčivá moc andělů nemá hranic. Mohou nám pomoci vylepšit naše vztahy, zaměstnání, finanční záležitosti, bydlení i další strádání.

Zabývám se andělskou terapií, pracuji pomocí andělů, jejich světla a energie, předávám andělská poselství, pokud je mi to dovoleno. Při práci s klientem používám svou intuici, čakrové a andělské karty, kyvadlo a pozitivními afirmace. Andělé mi v průběhu terapie ukazují cestu, práce s klientem je individuální podle potřeby řešení jeho problému. Pracuji s energií Reiki a léčebnou energií od světelných bytostí a mistrů.

Výsledky terapie závisí na víře klienta a jeho přístupu k životu, každý je odpovědný za svůj život, "pokud změníte své myšlení, změníte nejen sebe,ale celý svět". Pomocí archandělské energie dochází k uvolňování zastaralých vzorců myšlení, vš

25.08.2012 Pomůžete i vy?

V současné době jsme se rozhodly uspořádat sbírku na otevření a provoz zatím malého centra speciálního vzdělávání pro hendikepované děti. Jelikož prozatím nedosáhneme na žádný grand tak začínáme tímto způsobem a pomocí darů, budeme moci takovýto projekt uskutečnit. Děti budou mít před přípravu do školy, rehabilitačně terapeutické využití práce s keramikou, malování, muzikoterapie a jiné. Záleží na financích co vše budeme moci postupně zařídit. Pokud budete chtít podpořit náš projekt, budeme vděčni za každý dar i ten nejmenší, neboť to znamená, že s otevřeným srdcem je nás tady stále víc.
č.k. 107-3164210227 / 0100 prosím vždy uvádějte své jméno, abychom váše jméno zveřejnili na seznamu dárců. Také si budete moci zkontrolovat jak bylo s penězi naloženo, neboť na to po ukončení sbírky dohlédne nezávisle sestavená rada. Děkujeme.